Bunq, bank of the Free NIET meer free! En MoneYou stopt er ook mee….

Eerder hebben we een blog geschreven over het niet hebben van kosten aan een bankrekening. Een mooie promo voor Bunq. Helaas doet Bunq niet meer aan gratis betaalrekeningen. Dus daar hebben we niks meer aan.

Zie voor meer achtergrondinformatie hierover https://www.onemorething.nl/2020/07/bunq-onvrijwillig-betaalde-klant/

Op zoek dus naar een nieuwe gratis betaalrekening. We willen immers zoveel mogelijk schenken, dus zo weinig mogelijk kosten. We zijn uitgekomen bij MoneYou Go. Een mooi product voor ons. Geld overmaken en ontvangen kost niks. Dank je wel!

En op het moment dat ik dit bericht schrijf, geeft ook Moneyou aan te stoppen met hun dienstverlening! Whaaaaaa!!! Heel erg jammer. Dat wordt weer zoeken naar een andere gratis dienstverlener.

B.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: